Border Collie,  Eddie,  Uncategorized

De grote verwoester is terug… 🐶En daar zijn we eigenlijk heel blij mee!

De voorbije jaren, tijdens de behandeling van Felix, was onze hond Eddie op vakantie bij oma en opa.

Hij werd er met heel veel liefde opgevangen en kreeg er een warme thuis. Onze tuin kon recupereren. Die van opa en oma kreeg al eens een putteke bij. 😉 #understatement

En nu is hij terug, gedeeltelijk.

Vergeet slakken, mollen, extreme droogte of zelfs ‘de plaag’. Geen groter onheil voor een tuin dan onze Eddie. Hij bedoelt het altijd goed maar is helaas een beetje lomp.

Eddie duikt blind en met een ongekend enthousiasme achter élk balletje. Vaarwel dus, toverhazelaar. Gesneuveld tijdens een onstuimig balspelletje. Only the strong survive… Dertig kilo border collie is een behoorlijke uitdaging voor een tuin.

Maar het is een dikke lieverd, onze grote beer. En nu is hij dus terug want het mag van de dokters. Felix is on-ge-lo-fe-lijk blij.

De hele dag vliegen balletjes over en weer, hier en op de boomgaard. Eddie had snel door dat het kleine ventje even graag speelt als hij. 
Hij sleept dus al zijn speelgoed naar Felix die het met plezier wegkatapulteert, en Eddie daarna een beetje gras voedert… 🤣

We horen die twee bijna niet. En ’s avonds zijn ze goed moe. 😉

Eigenlijk was er maar één iemand niet zo blij met de terugkeer en dat was onze poes Billie. Die dacht dat hij er eindelijk in geslaagd was Eddie te verjagen. Mis poes… Intussen is het water al minder diep tussen de twee. Eddie heeft een groot hart. Ook voor Billie.🐱

We stappen vanaf nu in een systeem van co-ouderschap want Eddie heeft ook een thuis en baasjes in Schorisse. En zo zal hij in de herfst van zijn leven het beste van twee werelden hebben.

Eén dezer dagen vertrekt Eddie weer ‘op vakantie’ en zal er hier eentje droevig zijn. 
Ongetwijfeld wordt Eddie in Schorisse met open armen onthaald.
En kan ons oudje een beetje recupereren alvorens hij opnieuw de oversteek naar hier maakt.

’t Zijn moderne tijden en verwende honden. 😉

Tine🌷

#bordercollie #ofmarannshome #HiroOfMarannsHome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *